LAGERE SCHOOL

Pick & Pack is een NEDERLANDS merk wat bekend staat om het lichtgewicht materiaal en gemaakt van recycleerde waterflessen met de focus op stijl en functionaliteit.


Own stuff is een zeer mooi en kwalitatief merk van lederen boekentassen voor onze kinderen van de lagere school, het is een dochteronderneming van de welgekende merk RUITERTASSEN. Het is een op en top Belgisch merk uit 100% natuurlijk gelooid leder. Dit zijn allemaal unisex en kunnen tot en met het zesde leerjaar gedragen worden door hun 2 grote vakken en apart voor vak. + ergonomische rugriemen en zachte rug. Als extra is er een lampje voorzien zodat de kids in de donkere maanden extra zichtbaar zijn. De sluitingen zijn met 2 kliksloten dus makkelijk te sluiten voor de 1ste leerjaren.

Ben je op zoek naar een kwalitatieve goede boekentassen voor vele jaren, dan zit je bij OWN STUFF aan het juiste merk!


Rugzak + vrije tijd rugzakken

Kleuterrugzakjes

Voor het eerst naar school en op zoek naar een leuke schooltas of rugzak? Voor de meisjes hebben we tassen met hippe printjes; rugtassen met bloemenprints of één met hun lievelingsdier. Voor de jongens hebben we stoere prints zoals dino's en snelle auto's.

Onze kindertassen zijn praktisch en veilig. Welke kiest jouw kindje?

Deze leuke dierenrugzakjes van het BELGISCHE MERK zijn ideaal voor naar de opvang, school of op uitstap mee te nemen.
Je kan deze boekentasjes ook in de wasmachine steken wanneer ze erg vuil zien.

Gemaakt van gerecycleerd katoen.

Meerdere kleuren

Logeerkoffertje Reisenthel

€ 89,00
Meerdere kleuren

Logeerkoffertje Reisenthel

€ 89,00

Logeerkoffertje voor bij opa & oma / moeke & vake / neef & nichtjes te gaan slapen maakt het met je eigen koffertje dubbel zo leuk.

 

Pak zelf je spulletjes in en maak er een leuk avontuur van!

 

Inhoud: 19 liter

Afmetingen: 29 x 43 x 18 cm